Prijzen:
Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Verzending:
Brievenbuspost wordt verstuurd voor € 3,99 tot 2 kilo

Bij pakket bestellingen onder de € 100,00 berekenen wij € 5,99 bezorgkosten.

Bij besteding van € 100,00 of meer, versturen wij uw bestelling gratis. (alleen Nederland)

Verzendkosten Buitenland.
België € 8,75
Duitsland € 9,00
Luxumburg € 15,75
Frankrijk € 13,75
Spanje € 15,50
Ierland € 15,75
Zweden € 15,75
Groot-Brittannië € 15,75

Uw bestelling wordt verzonden met Post NL of My Parcel

Ook is het mogelijk om Uw bestelling af te halen bij een van onze afhaalpunten.

Bonkey.nl
Damstraat 51(stadshagen)
8043 GE Zwolle
06-18969225

Executieverkoop Deventer
Lange Bisschopstraat 41(Centrum)
7411KH Deventer

U kunt tijdens uw bestelling aangeven dat u uw bestelling wenst af te halen bij onze ophaalpunt of dat u deze laat verzenden.
Zodra u van ons een afhaalbevestiging heeft gekregen kunt u de betreffende order bij ons afhalen.
 

Retourneren/Annuleren


Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.

Indien Bonkey.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.
Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Bonkey.nl zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Bonkey.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bonkey.nl heeft gedaan. (Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.) Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

 

Crediteren informatie


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 

Retouradres:
Bonkey.nl
Telfordstraat 21
8013 RL  Zwolle

View My Stats